Kesäkuun mocktail: Boston Blush

Kaupallinen yhteistyö: Hopply by Fat Lizard

 

Tässä raikkaan kesäinen, simppeli ja nopea mocktail!

 

Jokaisella on hyvä olla joitain go-to-ohjeita yllättävien vierailujen varalle. Parhaimmillaan näiden ohjeiden ainekset löytyvät lähikaupasta ja ne on helppo kiikuttaa muutaman työvaiheen jälkeen ystävien lautasille tai laseihin.

 

Unohtuiko jälkkäri?
Pro tip: vegaaninen ja gluteeniton mutakakku sekä kauravaniljajäätelö pelastaa.

 

Jäikö alkoholiton alkumalja hankkimatta?
Pro tip: makea kuohari, Boston Berry Blend -humalavesi ja marjat lasiin jäiden kera – ja valmista!

 

Boston Blush Boston Berry Blend Hopply Water

 

Tykättiin tästä reseptistä erityisesti sen saatavuuden ja muunneltavuuden takia.

 

Marjaisa Boston Berry Blend -maku pelittää mainiosti yhteen makean 0,0% kuoharin kanssa. Reseptissä käytettiin suomalaista klassikkoa Lehtikuohua, mutta varmasti mikä tahansa muukin makea kuohujuoma käy. Jos tykkää makeammasta, niin kannattaa lorauttaa enemmän kuoharia. Jos taas happamuus on enemmän juttusi, isompi tujaus humalavettä toimii kuin häkä!

 

Darravapaan kokeellisessa mocktailkeittiössä testattiin juoma sekä ilman jäitä (koska ne unohtui laittaa pakastimeen) sekä jäiden kera. Jäättömään versioon sai viileyttä pakastemarjoista, jotka tällä kertaa oli puolukoita.

 

Yhdestä Hopply-tölkistä riittää tällä ohjeella drinksua kolmeksi juomaksi. Resepti toimii hyvin myös boolina!

 

Mocktail laseissa

 

OHJE: Boston Blush -mocktail

 

  • 1 dl Lehtikuohu
  • 1,5 dl Boston Berry Blend
  • Punaviinimarjoja/punaherukoita/vadelmia
  • (Jäitä)

Sekoita kaikki yhteen ja nauti!

 

Onko humalavedet sulle uusi tuttavuus?

 

Hopply Sparkling Hop Water on Fat Lizard panimon ensimmäinen oma alkoholiton juoma, joka valmistetaan uuttamalla kuivattua humalakasvia puhtaaseen veteen ja hiilihapottamalla juoma raikkaaksi.

 

Maustetuissa Hopply-vesissä on käytetty lisänä laadukkaimpia aromiteelaatuja sekä hedelmäpyreitä. Kaikki Hopplyt ovat myös täysin vegaanisia ja gluteenittomia eikä niissä ole lainkaan lisättyä sokeria, joten ne sopivat täydellisiksi alkumaljoiksi niillekin vieraille, joiden erityisruokavalioista et ole saletin varma. Pelastus, kymppi kautta kymppi ja kiitos Fat Lizard!

Ota yhteyttä!