NYT EI OLLA SOBER CURIOUS VAAN

SOBER FURIOUS

Sober Furious on klubikokemus sinulle, kun haluat nauttia musiikista, tanssimisesta ja mocktaileista ilman ördäystä. 

VUODEN VIIMEISET JA

SEURAAVAT BILEET

13.10.2023 Kansallismuseo, Helsinki

Perjantaina 13.10. järkätään Kansallismuseossa ennennäkemättömät bileet, kun Sober Furious valtaa museotilat! 

Liput ovat tällä hetkellä loppuunmyydyt. Mahdollisista ekstralipuista infoamme somessa, sekä voit Eventualin verkkosivuilta tsekata resell-toiminnon kautta, jos lipun hankkineet myyvät lippujaan eteenpäin:

Tanssivia ihmisiä alkoholittomissa Sober Furious juhlissa

Kuvittele yökerhokokemus ilman alkoholia: soittamassa parhaat DJ:t, tanssilattialla voisi keskittyä hiton hyvään musiikkiin ja fiilikseen, eikä kukaan ördäisi vieressä. Tiskiltä saisi jallun sijaan kattavan valikoiman alkoholittomia juomia ja mocktaileita, jotka ammattilaiset ovat sinua varten suunnitelleet.

Sober Furious -bileissä tavoitellaan turvallisempaa tilaa eikä illan aikana baarissa myydä tai kuluteta alkoholituotteita. Ainut stimulantti on musiikki ja ihmiset.

 

Lue nämä turvallisemman tilan periaatteet  ennen tapahtumaan tuloa.

Turvallisemman tilan periaatteet

Haluamme, että Sober Furious -klubilla käyvillä juhlijoilla on mahdollisimman turvallinen olo pitää hauskaa ilman alkoholia.

 

Selkeästi päihtyneet poistamme tilasta.

 

 

Emme hyväksy minkäänlaista seksismiä, rasismia, ableismia, homofobiaa, transfobiaa, häirintää tai väkivaltaa.

 

 

Kaikki tapahtumissamme vierailevat ihmiset sitoutuvat noudattamaan turvallisemman tilan periaatteita. Turvallisemman tilan periaatteita rikkova voidaan poistaa tilasta. Jos kohtaat epäasiallista kohtelua tapahtuman aikana, pyydä apua tapahtuman järjestäjiltä, henkilökunnalta tai järjestyksenvalvojilta.

 

 

Mikäli olet kohdannut mitään epäasiallista käytöstä tapahtumissamme tai sinulla on kehitysehdotus turvallisemman tilan vahvistamiseksi, olethan yhteydessä posti@darravapaa.fi. Tätä sähköpostia lukevat ainoastaan Laura ja Katri.

 

  • Kohtele kaikkia ihmisiä arvostavasti.
  • Kunnioita muiden ihmisten fyysistä ja henkistä koskemattomuutta. Jos et ole varma toisen rajoista, kysy kohteliaasti ja varmista, että ymmärrät vastauksen.
  • Älä häiritse ketään sanallisesti, koskemalla tai tuijottamalla. Ei:n sanominen tarkoittaa ei:tä. Lopeta tai muuta käytöstäsi, jos toinen sitä pyytää.
  • Pyri tiedostamaan omat oletuksesi. Ole avoin ja kuuntele.
  • Älä utele henkilökohtaisia asioita, kuten taustaa, sukupuolta, perhesuhteita, sairauksia tai päihdetaustaa.
  • Älä oleta ihmisen sukupuolta tai seksuaalista suuntausta. Älä tee oletuksia henkilöstä ihonvärin, etnisyyden, uskonnon, muiden ulkoisten ominaisuuksien, iän tai puheen perusteella. Et voi tietää toisen kokemusta, ajatuksia, elämäntilannetta etkä hänen itsemääriteltyä identiteettiä hänen puolestaan.
  • Älä käytä puheessasi tai käytöksessäsi syrjiviä stereotypioita. Älä käytä vamman tai terveydentilan perusteella syrjiviä tai halventavia termejä.
  • Kunnioita kanssajuhlijoita. Älä nolaa toisia, älä arvostele toisten ulkonäköä ja kunnioita kaikkien itseilmaisua.
  • Jokainen osallistuja on vastuussa omasta käytöksestään. Jos rikot turvallisemman tilan periaatteita tai sinulle huomautetaan siitä, pyydä ensin anteeksi.
  • Mikäli kohtaat turvallisemman tilan vastaista käytöstä, puutu siihen tai pyydä apua.
Ihmisiä tanssimassa päihteettömällä Sober Furious -klubilla