Vuoden raittiusteko 2021 -tunnustukset Darravapaalle ja MTV Uutiset Livelle

Raittiuden Ystävät ry antaa Vuoden raittiusteko 2021 -tunnustukset Darravapaa-yhteisölle ja MTV Uutiset Live -uutistoimitukselle reportaasistaan elämästä FASD:n kanssa.

 

Darravapaa-yhteisö palkitaan nuoret tavoittavasta ja päihdekulttuurin rohkeasti kyseenalaistavasta toiminnastaan. MTV Uutiset Live palkitaan pysäyttävästä ja jatkuvan ajankohtaisesta reportaasistaan Tällaista on elämä FASD:n kanssa.

 

Raittiuden Ystävät jakaa Vuoden raittiusteko -tunnustuksen vuosittain henkilölle tai taholle, joka edistää merkittävästi raittiutta ja terveitä elämäntapoja tai tarkastelee kriittisesti ja yllättävilläkin tavoilla päihteidenkäyttöä ja niin sanottua päihdekulttuuria. Raittiuden Ystävät ry on 168-vuotias Suomen vanhin valtakunnallinen kansalaisjärjestö, joka edistää terveitä ja raittiita elämäntapoja sekä toimii päihteidenkäytön ja haittojen vähentämiseksi. Järjestö korostaa, että raittius on terve ja luonnollinen elämäntapa kaikille.

 

Tunnustus myönnetään 19. kerran. Aiempia tunnustuksen saaneita ovat muun muassa Siskonpeti-tv-sarjan Viinapäivä-sketsi, Suomen Lääkäriliitto, kirjailija Arno Kotro ja pääministeri Matti Vanhanen. Kaikki tunnustuksen saaneet löytyvät Raittiuden Ystävien nettisivuilta.

 

Ota yhteyttä!